Woonbond Kennis- en Adviescentrum
Woonwensenonderzoek De Venser

Uw verhuurder, Stadgenoot, heeft besloten om het complex De Venser te slopen en op dezelfde locatie nieuwe woningen te bouwen. Stadgenoot overlegt met de bewonerscommissie van de aanleunwoningen over de verdere plannen voor sloop en nieuwbouw. De bewonerscommissie behartigt daarbij de belangen van de bewoners.

Stadgenoot en de bewonerscommissie willen weten wat uw mening is over het besluit voor sloop en nieuwbouw en wat u belangrijk vindt als er nieuwe woningen worden gebouwd. Daarom hebben zij het Woonbond Kennis- en Adviescentrum gevraagd om een woonwensenonderzoek uit te voeren. De Woonbond is de landelijke belangenorganisatie van huurders.

Het invullen van de vragenlijst duurt niet langer dan 10 minuten. De resultaten worden anoniem verwerkt. Vult u de enquête het liefst zo snel mogelijk in, maar in ieder geval uiterlijk maandag 17 juni.

U kunt hulp vragen bij het invullen van de vragenlijst aan familie of bekenden. Vanaf 11 juni komt er een enquêteur van de Woonbond langs de deuren om vragen te beantwoorden of hulp te bieden bij het invullen van de vragenlijst. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met de Woonbond, Stadgenoot of de bewonerscommissie. Contactgegevens vindt u in de brief die u van de Woonbond hebt gekregen.

U kunt de enquête starten door op de knop 'volgende' te klikken.