Woonbond Kennis- en Adviescentrum
Enquête Huurdersorganisatie Het Gooi en Omstreken (HGO)

Deze enquête is bedoeld om de huurdersorganisatie HGO meer inzicht te verschaffen in wat u als bewoner belangrijk vindt. De vragen zijn bedoeld voor de hoofdhuurder.

De enquête wordt anoniem verwerkt. Wel kunt u zelf uw gegevens voor ons achterlaten zodat we contact met u op kunnen nemen. De contactgegevens worden niet aan uw antwoorden gekoppeld. Uw medewerking wordt zeer op prijs gesteld. Daarom worden er een aantal attenties beschikbaar gesteld, die onder de deelnemers worden verloot. Kans maken op een attentie? Laat dan uw gegevens achter aan het eind van de enquête.

Meedoen kan tot en met 30 juni 2019. In samenwerking met de Woonbond wordt gekeken naar de resultaten van de enquête. De uitslag wordt op de site van de HGO gepubliceerd of, als daar in deze enquête een behoefte aan blijkt te zijn, tijdens een speciale bewonersavond.

Wist u trouwens dat de HGO door de woningcorporatie Het Gooi en Omstreken een nieuw kantoor aangeboden heeft gekregen? We zijn daarom per 1 januari 2019 verhuisd. Ons nieuwe adres is:

HGO
Klooster 44
1251 WS Laren

U kunt de enquête starten door op de knop 'volgende' te klikken